Aktiviteetit

Tekemistä riittää kaikkina vuodenaikoina!

Itä-rajalla olet Suomen lämpimimmällä seudulla. Kesäinen luonto on täynnä luonnon omia nähtävyyksiä ja aktiviteettimahdollisuuksia. Alueen kulttuuritarjonta on monipuolisimmillaan kesäisin ja erilaisia tapahtumia on lähes joka päivä.

Keväinen Parikkala houkuttelee luontoharrastajia ympäri maailman. Lintuja voi tarkkailla alueen lukuisilla lintujärvillä, ihastella sinivuokkojen kirjomia lehtoja tai kevään ensimmäisiä perhosia.

Talvinen luonto tarjoaa upeat puitteet hiihtoretkille, lumikenkäilyyn, talvikalastukseen tai vaikkapa luontokuvaukseen. Ladut ovat parhaimmillaan juuri hiihtoloma aikaan. Hiihtolenkin voi päättää vaikka tähtitaivaan alla vietettyyn laavuyöhön, jos kaipaa vaihtelua hotellin lämpimälle pedille.

Alueen ohjelmapalveluyrittäjät tarjoavat tekemistä ympäri vuoden tai voit vuokrata välineet eri lajien testaamiseen omalla porukalla.

Tutustu myös tapahtumakalenterin tarjontaan! Parikkalassa on viikoittaista ohjelmaa kaiken ikäisille.

Aktiviteettejä riittää myös naapurissa. Lapsille suunnattu Punkaharjun Kesämaa (30km) on oiva päiväkohde ja Harjun Portin (30km) vuokrauspalvelut käsittävät niin retkiluistelun, melonnan, veneilyn kuin sauvakävelynkin. Lähimmät golf-kentät sijaitsevat Kerimäellä (50km) ja Imatralla (55km).

Ateljee-Koti Seppo Saukkonen

Beach-volley

Elokuvateatteri KinoPattery

Frisbeegolf

Geokätköily

Hiihtoladut

Kesäteatteri

Kuntosalit

Lasten Raamattupuisto

Lintukohteet

Luistelu

Marjastus

Moottorikelkkailu

Parikkalahalli

Parikkalan Käspaikka

Pyöräily

Ratsastus

Retkeilyreitit

Parikkalan vehreät metsät, kirkkaat järvet ja jääkausien muovaamat pienipiirteiset maisemat tarjoavat retkeilijälle nähtävää ja koettavaa. Parikkalassa on 80 kilometriä retkeilyreittejä ja luontopolkuja. Jokainen polku on merkitty maastoon ja reiteille on rakennettu kota tai laavu levähtämistä varten. Reittien varsilla avautuu monipuolinen luonto. Harjut, sankat kuusikot, metsälammet, hiljaiset hiekkatiet ja rehevät lintulahdet rytmittävät kulkuasi Parikkalassa. Vesistöt mahdollistavat melonnan, kalastuksen ja veneilyn. Talvisin tarjolla on hieno monentasoisille harrastajille soveltuva latuverkosto.

Lue lisää

Saari Pump Track

Sienestys

Tenniskentät

Uimarannat

Urheilukentät

Virkistyskalastus