Uimarannat

Uimarannoista ei Parikkalassa ole pulaa. Parikkalan uimarannoilla aurinkoiset kesäpäivät sujuvat rattoisasti. Uimarantoja on useita eri puolilla kuntaa.

 

Haljakan uimaranta (Melkoniementie 156, 59310 Särkisalmi)
Vajaan 2 km päässä Särkisalmen keskustasta oleva uimaranta Simpelejärven rannalla. Laituri, uimakopit, hiekkapohjainen ranta. Soveltuu lapsille.

Likolammen uimala (Uimalantie 1, 59100 Parikkala)
Kirkasvetisen Likolammen rannalla oleva uimala, jossa lapsille oma laiturilla erotettu allas. Uimakopit. Uimalan ohi kulkee lampea kiertävä n. 2,5 km pitkä pururata. Keskustaan vajaa kilometri. Laiturit ja hyppytorni uusittu kesällä 2009.

Rantapuiston uimaranta (Tukkikuja 7, 59100 Parikkala)
Parikkalan keskustassa oleva Rantapuisto, jossa upea ranta auringonpalvojille ja rantaleikkeihin. Soveltuu lapsille. Uimakopit. WC. Beach Volley -kenttä. Keskustan palvelujen tuntumassa Simpelejärven rannalla.

Papinniemen uimaranta (Papinniementie 178, 59730 Uukuniemi)
Uukuniemen kirkonkylässä Pyhäjärven rannalla sijaitseva Papinniemen leirintäalueen uimaranta on tullut kuuluksi upeasta hiekkarannasta. Rannalla on myös beachvolley kenttä ja kioski.

Saaren kirkonkylän uimaranta (Kirkkorannantie 65, 59520 Saari kk)
Uimaranta sijaitsee n. 7 km päässä keskustaajamasta hiekkapohjaisen ja kirkasvetisen Suur-Rautjärven rannalla. Uimarannalla on pukukopit, puucee sekä grillipaikka. Pitkä laituri, jossa pomppulauta. Ei uimavalvontaa.

Tokkarin uimaranta (Pyhäjärventie 10, 59730 Uukuniemi)
Lapsiperheiden suosima uima- ja virkistyspaikka Niukkalassa Pyhäjärven rannalla. Beachvolley kenttä, lasten leikkipuisto, kauppaan ja kahvilaan 200 m.

Parikkalan uimarannat kartalla


Katso karttaa isompana