Kesä

Aurinkoisia kesäpäiviä ja paljon puuhaa Parikkalassa! Täältä saat tietoa erilaisista kesäaktiviteeteista ja ajanvietemahdollisuuksista. Mikset viettäisi kesäpäivää uimarannalla uiden, aurinkoa ottaen tai rantalenttistä pelaten? Simpelejärvi ja lukuisat muut vesistömme tarjoavat myös hyvät kalastusmahdollisuudet, puhumattakaan veneilystä tai melonnasta. Lukuisat retkeilyreitit ja luontopolut houkuttelevat metsäretkille luonnon rauhaan nautiskelemaan raittiista ilmasta. Tarjolla on lisäksi pidempiä patikointimahdollisuuksia, joten tule tutustumaan maisemiimme. Tervetuloa viettämään rentouttavaa lomaa tai liikkumaan aktiivisesti! Tarjolla on tekemistä, näkemistä ja kokemista kaikille vauvasta vaariin.

Frisbeegolf

Geokätköily

Kuntosalit

Lasten Raamattupuisto

Lintukohteet

Parikkala on yksi Sisä-Suomen lajirikkaimmista lintualueista. Seudulla on kautta aikojen havaittu lähes 300 lintulajia. Vuosittain Parikkalan lintukohteilla vierailee yli 10 000 matkailijaa. Tunnetuin linturetkikohde on kansainvälisesti arvokas lintujärvi Siikalahti.

Lue lisää

Tähän tarkemmin lintukohteista

Marjastus

Parikkalahalli

Parikkalan torit

Pyöräily

Ratsastus

Retkeilyreitit

Parikkalan vehreät metsät, kirkkaat järvet ja jääkausien muovaamat pienipiirteiset maisemat tarjoavat retkeilijälle nähtävää ja koettavaa. Parikkalassa on 80 kilometriä retkeilyreittejä ja luontopolkuja. Jokainen polku on merkitty maastoon ja reiteille on rakennettu kota tai laavu levähtämistä varten. Reittien varsilla avautuu monipuolinen luonto. Harjut, sankat kuusikot, metsälammet, hiljaiset hiekkatiet ja rehevät lintulahdet rytmittävät kulkuasi Parikkalassa. Vesistöt mahdollistavat melonnan, kalastuksen ja veneilyn. Talvisin tarjolla on hieno monentasoisille harrastajille soveltuva latuverkosto.

Lue lisää

Sienestys

Tenniskentät

Uimarannat

Urheilukentät

Virkistyskalastus